zondag 22 november 2009

hard bass '10

Hard Bass 2010: Eerste Informatie


Op zaterdag 6 februari 2010 neemt b2s voor de tweede keer met ‘Hard Bass’ haar intrek in een van de grootste indoor locaties van Nederland. Van 22.00 tot 07.00 uur staat GelreDome Arnhem geheel in het teken van Hardstyle, dat wederom gepresenteerd wordt door vier zorgvuldig geselecteerde teams.



Klik hier voor de trailer.



Geen goed feest zonder goed geluid. Vandaar dat b2s tijdens de laatste Hard Bass een nieuwe opzet van het geluidssysteem heeft geprobeerd. Alle techneuten waren het erover eens: het moest revolutionair worden. Het resultaat kennen we: slecht geluid! Natuurlijk was dit voor de bezoekers en de organisatie een enorme teleurstelling. Het is steeds lastiger om in Nederland lekker hard te draaien. Toch is het gelukt om de meest ideale set-up voor de komende Hard Bass te regelen. Op 21 november wordt deze set-up tijdens Qlimax voor het eerst ingezet. Er worden dan 3 keer zoveel kasten gehangen, zodat er overal in de zaal een maximale druk van laag, mid en hoog gegarandeerd kan worden.



Met een opkomst van ruim 18.000 bezoekers en een van de mooiste b2s podia ooit, was Hard Bass 2009 een goede eerste editie in het GelreDome. Toch heeft b2s het gevoel iets goed te moeten maken: de kaartprijs blijft gelijk en niemand hoeft dit jaar de voorverkoop fee te betalen. Deze neemt b2s voor haar rekening.



Organisaties bestaan bij de gratie van enthousiaste bezoekers en goede feesten. b2s draait al bijna 10 jaar mee en stopt alle positieve energie in Hard Bass 2010, waarbij geluid boven aan het lijstje staat!



De voorverkoop begint op zaterdag 28 november 2009 om 13.00 uur. Tickets kosten 48 euro (inclusief voorverkoop fee) en zijn te verkrijgen via Ticketonline.



De website van Hard Bass 2010 is online: http://www.b2s.nl/hardbass2010/. Op deze site is het nodige aan wallpapers, informatie en een aantal tracks te luisteren via de audio stream. Ook zijn er onder andere ringtones verkrijgbaar. De livesets van 2009 zijn ook verkrijgbaar daar! Ook staat de line-up vermeld:



Team Green

Technoboy

Crypsis

The Pitcher

Second Identiy LIVE



Team Blue

D-Block & S-te-Fan

Coone

Wildstylez

Zany & Beholder LIVE



Team Yellow

Tatanka

Pavo

Frontliner

Brennan Heart LIVE



Team Red

The Prophet

Noisecontrollers

Zatox

Deepack LIVE



Hosted by MC DV8

NB: Second Identity LIVE is een samenwerking tussen A-Lusion & Scope DJ.



Livesets

De livesets van 2009 zijn te downloaden op de b2s site. Ook hier hebben we ze neer kunnen zetten (dank aan Odyssee).

Team Green (Brennan Heart, Luna, Max Enforcer)

Team Blue (Showtek, The Prophet, Isaac)

Team Yellow (Deepack, Frontliner, The Beholder)

Team Red (Zatox, Wildstylez, Alpha Twins)

Eerder was ook al Headhunterz LIVE te downloaden.



Ook is er op de site te vinden dat Hard Bass 2010 live via B2S Radio uitgezonden gaat worden. Achteraf kunnen we dus de nodige livesets beluisteren!



Kaarten zullen vanaf 28 november 2009 te koop zijn via ticketonline.

1 opmerking:

  1. A-Lusion & Scope DJ presenteren Second Identity
    Op de line-up van Hard Bass 2010 is de naam Second Identity terug te vinden. Deze act blijken niemand minder dan A-Lusion & Scope DJ te zijn! Hun eerste track staat al online op hun eigen youtubekanaal.

    A-Lusion & Scope DJ hebben al eerder samen gewerkt op de vinyl Reaching Out/Between Worlds.

    Hun eerste track onder dit alias genaamd “Identify” is zojuist online gezet.
    http://www.youtube.com/profile?user=secondidentitytv&annotation_id=annotation_58273&feature=iv

    Biografie Second Identity:
    “A new magical identity has risen. Two djs/producers who share the same passion and love for the music combined with their great musical knowloedge to work on a new project. Their first co-operation (Between Worlds/Reaching Out) was a huge succes, this was a sign for even more. Eager to expand their passion for Hardstyle music they worked secretly on a new project. Something what’s never been done before in the Hardstyle scene is about to be released to the world. A new live act/producers act wil be presented at Hard Bass 2010. A-Lusion & Scope DJ proudly present: Second Identity.”



    Voor meer informatie ga je naar:
    http://www.secondidentity.nl
    http://www.a-lusion.com
    http://www.scopedj.nl
    http://www.youtube.com/secondidentitytv
    http://twitter.com/2ndidentity

    BeantwoordenVerwijderen